Deze week staat in het teken van mijn bijberoep: ik vul de voorraad aan, maak foto’s, zet ze online… ik denk dat jullie ondertussen wel een idee hebben van wat ik juist ga doen. Deze week heb ik het ook al bekend gemaakt aan vrienden en familie en al heel wat leuke reacties gekregen. Woensdag kunnen jullie er alles over lezen!

Ondertussen is de herfst in het land, zo vroeg al dit jaar. Ik houd eerlijk gezegd niet echt van deze periode, het is de voorbode van winter en koude en donker… niet echt mijn ding. Geef mij maar de lente. Maar we proberen er maar het beste van te maken, met kaarsjes en dekentjes en thee en leuke herfstdecoratie.

Ik eet over het algemeen niet echt heel ongezond, maar ook niet echt heel gezond. Ik besluit mijn slowjuicer maar terug eens wat meer te gaan gebruiken en start met dit sapje van appel en wortel. Lekker!

Oei, dit waren blijkbaar alle foto’s deze week. Beetje magertjes. Ik beloof het deze week beter te doen! En hieronder vinden jullie nog een quote en een filmpje dat me afgelopen week is bijgebleven.

Quote van de week

Filmpje van de week

Ergens op een blog, ik weet niet meer waar precies, kwam ik een link tegen naar het Youtube kanaal van Annemie Van Riet. Zij is een ondernemerscoach en helpt slimme, sensitieve ondernemers om van hun missie een goed lopend bedrijf te maken. Op haar eigen unieke manier is zij begonnen met het maken van filmpjes waarin ze haar eigen ‘epic fails’ beschrijft en toont wat we daarvan kunnen leren. Het eerste filmpje dat ik van haar zag, en dat ik hieronder deel, vond ik zo herkenbaar omdat het onderwerp momenteel heel hard in mijn leven speelt. Het was er echt boenk op! Ik houd enorm van haar stijl, ze is humoristisch en blijft volledig zichzelf en dat kan ik echt enorm appreciëren, maar ze deelt ook hele nuttige tips en lessen. Het is alsof je gratis een coachingsessie krijgt. Ondertussen heb ik al haar filmpjes al bekeken. Zeker de moeite waard om even voor te gaan zitten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s