Het 20ste kijkje in mijn leven weeral! Ben best wel trots dat ik het al zo lang volhoud, dat is voor mij al een overwinning op zich. Alleen nog altijd niet zo tevreden over het aantal foto’s dat ik tijdens de week neem. Dat blijft een werkpuntje.

Nu ik halftijds werk, begin ik de week met een dagje thuis en dat is echt genieten. Het huis voor mij alleen en lekker wat rommelen. Tijdens mijn lunch, deze keer een soepje en restjes pizza, kijk ik altijd wat YouTube (in dit geval de vlogs van 2WMN).

Hebben jullie maandag ook die bijzondere lucht gezien? De lucht kleurde helemaal oranje, heel speciaal was dat. 

 Ik doe nog eens een wandelingetje in het park. En nu zit ik me de laatste vijf af te vragen wat die gele lichtbol op het pad voor mij in hemelsnaam is? Spooky! Zien jullie het ook? Enig idee wat het kan zijn? 

Mijn visitekaartjes voor YogaThings zijn binnen! Met dank aan mijn zoon die me geholpen heeft met het ontwerp! Ik vind ze heel erg mooi geworden, helemaal blij mee!


En nog voor de webwinkel houd ik me bezig met een fotoshoot van de gehaakte hoesjes voor de oogkussentjes. Heb op vlak van productfotografie nog veel te leren, maar deze foto vond ik best geslaagd.

Vrijdag heb ik weer een afspraak bij mijn psychologe, deze poster hangt daar in de wachtzaal en hij is momenteel zo toepasselijk voor me. Ik heb het nog altijd heel moeilijk met mijn werk, maar ik zie op korte termijn geen uitweg. In plaats van het te accepteren, probeer ik me krampachtig tegen de situatie te verzetten, wat leidt tot opgekropte boosheid en lichamelijk zelfs tot pijnlijke spieren en een vastzittende nek. Ik krijg als opdracht om regelmatig een meditatie te doen rond acceptatie en ik moet sneller terugkomen, deze keer zat er een maand tussen onze afspraken, maar dat was te lang. Ik voelde zelf ook wel dat het niet zo goed ging, dat ik terug in mezelf begon te keren, me op geen enkel gebied goed geoeg vond, maar het probeerde af te doen met ‘doe niet zo flauw’. Neenee, we zijn er nog niet…

Quote van de week

Deze week las ik ergens: ‘Alles is ofwel een uiting van liefde ofwel een schreeuw om liefde’. Ik heb daar veel aan zitten denken deze week en zie daar veel waarheid in. Kijk deze week maar eens om je heen en vraag jezelf af: is het een uiting van liefde of een schreeuw om liefde. Ik ben er zeker van dat je met andere ogen gaat kijken naar wat er om je heen gebeurt.

Fijne week!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s